för din trygghet

integritet- och användarpolicy

AnhörigAppen

Vi arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd som värnar om din personliga integritet vid användning av AnhörigAppen. Denna integritetspolicy förklarar därför hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ned på denna sida.

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?

Careful Applications Sweden AB med organisationsnummer 556860-9464, gatuadress Hälsingegatan 45, 113 31 Stockholm är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss genom att skapa en profil i appen.

Var lagras dina personuppgifter?

Lagras i databas, Firebase.

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Ditt angivna email och användarnamn.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Teknisk support
  • Möjlighet för dig att återställa ditt lösenord via din angivna email

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Du kan också kontakta oss genom att skicka brev eller e-post. Se kontaktuppgifter nedan.

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

Vi delar inte dina uppgifter till någon tredje-part.

Tredjepartscookies

I dagsläget använder vi inte analysverktyg för att ha koll på användandefrekvensen. Vi kommer senare att lägga in SDK för Firebase för att kunna få översikt över antalet användare i appen. Då uppdaterar vi integritetspolicyn.

Personuppgiftsansvarig

Careful Applications Sweden AB
Organisationsnummer: 556860-9464
Hälsingegatan 45
113 31 Stockholm
Sverige

E-post: hello@carefulapps.se

Denna integritetspolicy uppdateras senast: 2021-07-04